Αρησ Παοκ 1-0 / Arhs Paok 1 0 Thesspress / Στο 69' ο παοκ πήρε το προβάδισμα στο ντέρμπι της θεσσαλονίκης με τον σβαμπ να ευστοχεί στο πέναλτι που υποδείχθηκε μέσω var.

Ποδοσφαιρο super league 1 · άρηςπαοκ . Βικελίδης» στο ντέρμπι για την 5η αγωνιστική των πλέι οφ της super league και «έπιασε» τους «κίτρινους». Άρης και παοκ έχουν αναμετρηθεί προπολεμικά, αλλά και στα πρώτα μεταπολεμικά χρόνια, πάρα πολλές φορές μεταξύ τους, καθώς πριν την ίδρυση της α' εθνικής . Στο 69' ο παοκ πήρε το προβάδισμα στο ντέρμπι της θεσσαλονίκης με τον σβαμπ να ευστοχεί στο πέναλτι που υποδείχθηκε μέσω var. The derby of thessaloniki, derby of macedonia, or derby of northern greece, is a football.

The derby of thessaloniki, derby of macedonia, or derby of northern greece, is a football. Arhs Paok 1 0 Ta Stigmiotypa Toy Agwna
Arhs Paok 1 0 Ta Stigmiotypa Toy Agwna from www.thestival.gr
Στο 69' ο παοκ πήρε το προβάδισμα στο ντέρμπι της θεσσαλονίκης με τον σβαμπ να ευστοχεί στο πέναλτι που υποδείχθηκε μέσω var. Βικελίδης» στο ντέρμπι για την 5η αγωνιστική των πλέι οφ της super league και «έπιασε» τους «κίτρινους». Ποδοσφαιρο super league 1 · άρηςπαοκ . Ο παοκ είχε την κατοχή της μπάλας και την πρωτοβουλία των κινήσεων όχι όμως και τον τρόπο για να «ξεκλειδώσει» την άμυνα του άρη. Άρης και παοκ έχουν αναμετρηθεί προπολεμικά, αλλά και στα πρώτα μεταπολεμικά χρόνια, πάρα πολλές φορές μεταξύ τους, καθώς πριν την ίδρυση της α' εθνικής . The derby of thessaloniki, derby of macedonia, or derby of northern greece, is a football.

Ποδοσφαιρο super league 1 · άρηςπαοκ .

The derby of thessaloniki, derby of macedonia, or derby of northern greece, is a football. Ποδοσφαιρο super league 1 · άρηςπαοκ . Βικελίδης» στο ντέρμπι για την 5η αγωνιστική των πλέι οφ της super league και «έπιασε» τους «κίτρινους». Ο παοκ είχε την κατοχή της μπάλας και την πρωτοβουλία των κινήσεων όχι όμως και τον τρόπο για να «ξεκλειδώσει» την άμυνα του άρη. Στο 69' ο παοκ πήρε το προβάδισμα στο ντέρμπι της θεσσαλονίκης με τον σβαμπ να ευστοχεί στο πέναλτι που υποδείχθηκε μέσω var. Άρης και παοκ έχουν αναμετρηθεί προπολεμικά, αλλά και στα πρώτα μεταπολεμικά χρόνια, πάρα πολλές φορές μεταξύ τους, καθώς πριν την ίδρυση της α' εθνικής .

The derby of thessaloniki, derby of macedonia, or derby of northern greece, is a football. Ο παοκ είχε την κατοχή της μπάλας και την πρωτοβουλία των κινήσεων όχι όμως και τον τρόπο για να «ξεκλειδώσει» την άμυνα του άρη. Ποδοσφαιρο super league 1 · άρηςπαοκ . Άρης και παοκ έχουν αναμετρηθεί προπολεμικά, αλλά και στα πρώτα μεταπολεμικά χρόνια, πάρα πολλές φορές μεταξύ τους, καθώς πριν την ίδρυση της α' εθνικής . Στο 69' ο παοκ πήρε το προβάδισμα στο ντέρμπι της θεσσαλονίκης με τον σβαμπ να ευστοχεί στο πέναλτι που υποδείχθηκε μέσω var.

Στο 69' ο παοκ πήρε το προβάδισμα στο ντέρμπι της θεσσαλονίκης με τον σβαμπ να ευστοχεί στο πέναλτι που υποδείχθηκε μέσω var. Arhs Paok 1 2 Highlights Super League 7h Ag 21 10 2018 Youtube
Arhs Paok 1 2 Highlights Super League 7h Ag 21 10 2018 Youtube from i.ytimg.com
Ο παοκ είχε την κατοχή της μπάλας και την πρωτοβουλία των κινήσεων όχι όμως και τον τρόπο για να «ξεκλειδώσει» την άμυνα του άρη. Άρης και παοκ έχουν αναμετρηθεί προπολεμικά, αλλά και στα πρώτα μεταπολεμικά χρόνια, πάρα πολλές φορές μεταξύ τους, καθώς πριν την ίδρυση της α' εθνικής . Βικελίδης» στο ντέρμπι για την 5η αγωνιστική των πλέι οφ της super league και «έπιασε» τους «κίτρινους». The derby of thessaloniki, derby of macedonia, or derby of northern greece, is a football. Στο 69' ο παοκ πήρε το προβάδισμα στο ντέρμπι της θεσσαλονίκης με τον σβαμπ να ευστοχεί στο πέναλτι που υποδείχθηκε μέσω var. Ποδοσφαιρο super league 1 · άρηςπαοκ .

Άρης και παοκ έχουν αναμετρηθεί προπολεμικά, αλλά και στα πρώτα μεταπολεμικά χρόνια, πάρα πολλές φορές μεταξύ τους, καθώς πριν την ίδρυση της α' εθνικής .

The derby of thessaloniki, derby of macedonia, or derby of northern greece, is a football. Βικελίδης» στο ντέρμπι για την 5η αγωνιστική των πλέι οφ της super league και «έπιασε» τους «κίτρινους». Ποδοσφαιρο super league 1 · άρηςπαοκ . Στο 69' ο παοκ πήρε το προβάδισμα στο ντέρμπι της θεσσαλονίκης με τον σβαμπ να ευστοχεί στο πέναλτι που υποδείχθηκε μέσω var. Άρης και παοκ έχουν αναμετρηθεί προπολεμικά, αλλά και στα πρώτα μεταπολεμικά χρόνια, πάρα πολλές φορές μεταξύ τους, καθώς πριν την ίδρυση της α' εθνικής . Ο παοκ είχε την κατοχή της μπάλας και την πρωτοβουλία των κινήσεων όχι όμως και τον τρόπο για να «ξεκλειδώσει» την άμυνα του άρη.

Βικελίδης» στο ντέρμπι για την 5η αγωνιστική των πλέι οφ της super league και «έπιασε» τους «κίτρινους». Ποδοσφαιρο super league 1 · άρηςπαοκ . Άρης και παοκ έχουν αναμετρηθεί προπολεμικά, αλλά και στα πρώτα μεταπολεμικά χρόνια, πάρα πολλές φορές μεταξύ τους, καθώς πριν την ίδρυση της α' εθνικής . Στο 69' ο παοκ πήρε το προβάδισμα στο ντέρμπι της θεσσαλονίκης με τον σβαμπ να ευστοχεί στο πέναλτι που υποδείχθηκε μέσω var. Ο παοκ είχε την κατοχή της μπάλας και την πρωτοβουλία των κινήσεων όχι όμως και τον τρόπο για να «ξεκλειδώσει» την άμυνα του άρη.

Βικελίδης» στο ντέρμπι για την 5η αγωνιστική των πλέι οφ της super league και «έπιασε» τους «κίτρινους». Arhs Paok 1 0 To Gkol Kai Oi Faseis Video
Arhs Paok 1 0 To Gkol Kai Oi Faseis Video from www.enwsi.gr
Ο παοκ είχε την κατοχή της μπάλας και την πρωτοβουλία των κινήσεων όχι όμως και τον τρόπο για να «ξεκλειδώσει» την άμυνα του άρη. Άρης και παοκ έχουν αναμετρηθεί προπολεμικά, αλλά και στα πρώτα μεταπολεμικά χρόνια, πάρα πολλές φορές μεταξύ τους, καθώς πριν την ίδρυση της α' εθνικής . Ποδοσφαιρο super league 1 · άρηςπαοκ . Στο 69' ο παοκ πήρε το προβάδισμα στο ντέρμπι της θεσσαλονίκης με τον σβαμπ να ευστοχεί στο πέναλτι που υποδείχθηκε μέσω var. Βικελίδης» στο ντέρμπι για την 5η αγωνιστική των πλέι οφ της super league και «έπιασε» τους «κίτρινους». The derby of thessaloniki, derby of macedonia, or derby of northern greece, is a football.

Βικελίδης» στο ντέρμπι για την 5η αγωνιστική των πλέι οφ της super league και «έπιασε» τους «κίτρινους».

Ποδοσφαιρο super league 1 · άρηςπαοκ . Βικελίδης» στο ντέρμπι για την 5η αγωνιστική των πλέι οφ της super league και «έπιασε» τους «κίτρινους». Στο 69' ο παοκ πήρε το προβάδισμα στο ντέρμπι της θεσσαλονίκης με τον σβαμπ να ευστοχεί στο πέναλτι που υποδείχθηκε μέσω var. The derby of thessaloniki, derby of macedonia, or derby of northern greece, is a football. Άρης και παοκ έχουν αναμετρηθεί προπολεμικά, αλλά και στα πρώτα μεταπολεμικά χρόνια, πάρα πολλές φορές μεταξύ τους, καθώς πριν την ίδρυση της α' εθνικής . Ο παοκ είχε την κατοχή της μπάλας και την πρωτοβουλία των κινήσεων όχι όμως και τον τρόπο για να «ξεκλειδώσει» την άμυνα του άρη.

Αρησ Παοκ 1-0 / Arhs Paok 1 0 Thesspress / Στο 69' ο παοκ πήρε το προβάδισμα στο ντέρμπι της θεσσαλονίκης με τον σβαμπ να ευστοχεί στο πέναλτι που υποδείχθηκε μέσω var.. The derby of thessaloniki, derby of macedonia, or derby of northern greece, is a football. Ο παοκ είχε την κατοχή της μπάλας και την πρωτοβουλία των κινήσεων όχι όμως και τον τρόπο για να «ξεκλειδώσει» την άμυνα του άρη. Στο 69' ο παοκ πήρε το προβάδισμα στο ντέρμπι της θεσσαλονίκης με τον σβαμπ να ευστοχεί στο πέναλτι που υποδείχθηκε μέσω var. Βικελίδης» στο ντέρμπι για την 5η αγωνιστική των πλέι οφ της super league και «έπιασε» τους «κίτρινους». Άρης και παοκ έχουν αναμετρηθεί προπολεμικά, αλλά και στα πρώτα μεταπολεμικά χρόνια, πάρα πολλές φορές μεταξύ τους, καθώς πριν την ίδρυση της α' εθνικής .

Άρης και παοκ έχουν αναμετρηθεί προπολεμικά, αλλά και στα πρώτα μεταπολεμικά χρόνια, πάρα πολλές φορές μεταξύ τους, καθώς πριν την ίδρυση της α' εθνικής  αρησ παο. Ο παοκ είχε την κατοχή της μπάλας και την πρωτοβουλία των κινήσεων όχι όμως και τον τρόπο για να «ξεκλειδώσει» την άμυνα του άρη.